Käyttöönottoinsinööri

Haemme Hyvinkäälle Käyttöönottoinsinööriä vahvistamaan toimitus- ja palvelutiimiämme. Tehtävässä vastaat automaatioratkaisujen toimituksesta asiakkaalle ja huolehdit käyttöönottoprosessista.

Työnkuvaasi kuuluvat ohjelmointitehtävät, elinkaaripalvelut sekä asiakkaan kouluttaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin tuotannon, insinööritiimin kuin asiakaspalvelun kanssa. Kykenet tarkkaan ja pitkäjänteiseen työskentelyyn, ja omaat myös hyvät dokumentaatiotaidot. Käyttöönottoinsinöörinä työympäristösi on kansainvälinen ja työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Osaaminen ja kokemus mekatroniikasta sekä automaatioratkaisuista ovat eduksi. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kokonaisvaltaisesti eri osa-alueilla, ja tehtävänkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Toivomme sinulta..

  • Ohjelmointiosaamista, esim. Siemens -tuotteet ja TIA Portal
  • Ymmärrystä automaatioratkaisuista ja mekatroniikasta
  • Aiempi kokemus konepajatoiminnasta on eduksi
  • Kiinnostusta kansainväliseen työskentelyyn sekä matkustusvalmiutta
  • Hyvää englannin kielen taitoa
  • Soveltuva insinöörikoulutus katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Pääset osaksi kokenutta ja ammattitaitoista tiimiämme, jossa vastuualueesi kasvavat kykyjesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä avoin hakemus palkkatoiveineen Sami Mannilalle, sami.mannila@pivatic.com, +358 44 0164 183.